Ulovlig brug af Flexkom foto

Teknologisk Institut har i 2½ år anvendt et billede fra Flexkom til markedsføring af deres eget Lean spil. De indrømmer kopiering, men vil kun betale en sølle kompensation. Deres begrundelse er, at man ikke kan se, at der er tale om et Flexkom foto. Reelt siger de, at de har "kopieret fra en tilfældig side" - kunne lige så godt have været fra en strikkeklub. Men hallo - I har kopieret et billede fra et konkurrerende produkts hjemmeside! Som hvis Danske Bank kopierede fra Sydbank eller Mega Blocks fra LEGO's hjemmeside.

Så det springende punkt er, om man kan genkende Flexkoms logo på nedenstående billede. Vi mener, at mange folk i Lean-branchen godt kender til Flexkoms logo. Dermed mener vi også, at Teknologisk Institut har brudt markedsføringslovens §1. Heri står der, at man ikke må ”lukrere på andre”. Og ifølge §18 må ”erhvervsdrivende ikke må benytte forretningstegn og lign. der ikke tilkommer dem”.

Kan du genkende Flexkoms logo?

Se billedet i stort format >


 Teknologisk Institut Lean kopiering af billede

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >