Ekstra salg af "StandardByg"

Ekstraordinært salg af SUPER LEAN-SPIL

DEADLINE FOR BESTILLING ER DESVÆRRE OVERSKREDET!


Vores meget roste Lean-spil "StandardByg" er meget efterspurgt. Beklageligvis sælger vi det ikke længere*. Dog har vi besluttet, at tilbyde et ekstraordinært salg. Dvs. at vi køber XX spil hjem - på bestilling.

Skal du have nogle spil med?

Både til administration og produktion

Spillet kan bruges til både administration og produktion. I administration symboliserer LEGO-klodserne filer, emails, informationer, kolleger, papirer på skrivebordet osv. I produktion symboliserer de materialer, hjælpematerialer, trucks, værktøjer, papirer osv.

Læring i spillet

Spillet er godt til følgende træning:

Pris og bestilling

Pris for spillet:

  • Kr. 1.250 + moms for det første spil - inkl. komplet vejledning
  • Kr. 750 + moms per styk per efterfølgende spil
  • Priser inkl. alle LEGO-klodser, kvalitetskasser, laminerede samlevejledninger og porto (til Danmark)
  • Bemærk: Du skal bruge ét spil per 3-5 deltagere
  • Spillet kan leveres på dansk eller engelsk

Læs mere om spillet - inkl. en video om spillet - Lean Spil "StandardByg" >

Bestillingsdeadline: Senest den 30. september. Skriv til Mikkel med bestilling på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Leveringstiden er max. 3 uger (21. oktober).

image lean spil 5s standardisering

 *Årsagen til at vi ikke ønsker at sælge det fremover skyldes, at vi skal købe ind i 4-6 forskellige webshops i EU for at få de rette klodser. Det er meget tidskrævende.

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >