Vores tilgang og metoder

Hos os får du Lean-viden via meget erfarne konsulenter. Vi underviser med en praktisk tilgang, mange eksempler og konkrete tips til igangsætning. På kurser med fremmøde er der også mange øvelser og hands-on.

Metoder

For at gøre læring mest optimal for dig, så tilbyder vi flere forskellige metoder. Der er fordele og ulemper ved dem alle.

Læs om vores metoder:

Vores tilgang til Lean

I vores arbejde som konsulenter, har vi en meget involverende tilgang. Det kommer bl.a. til udtryk i vores unikke ambassadørmodel. I den kombinerer vi ledernes ansvar og roller med en stærk involvering af organisationen. Vi tror på, at Lean har størst langsigtet effekt, når hele organisationen er involveret i arbejdet med problemløsning og løbende forbedringer. Vi arbejder også meget med ledelsens vigtige rolle for succesfuld Lean.

Fokus på administration eller produktion

Vi kører altid med fokus på enten administration eller produktion. For at du får optimal læring, så skal du ikke høre om eksempler "fra de andre".
Lean i administration henvender sig til alle medarbejdere i salg, borgerservice, udvikling, jurister, økonomi, ledere. Lean i produktion er for montage, lager og produktion.

Et strømlinet uddannelsesforløb

I vores Lean-program har vi udviklet et strømlinet uddannelsesforløb. Det sikrer dig, at du kan finde det rette kursus til dig og at du altid kan videreuddanne dig inden for Lean.

lean kursus uddannelse kort

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >

Hvilke er dine arbejdsmæssige fokusområder i 2019?

Vi trækker lod om
2 x iPad Pro og 4 x kurser i Lean!

Deltag i undersøgelsen >