Persondatapolitik

Persondatapolitik for Flexkom (GDPR)

Den 25. maj skærpes reglerne for håndtering og opbevaring af persondata i hele EU. Reglerne gælder for alle virksomheder og offentlige institutioner, der håndterer personlige oplysninger.

Du kan stole på, at vi kun opbevarer de data om dig, der er nødvendige for, at vi kan levere den bedst mulige service.

Du behøver ikke foretage dig noget. Du vil stadig modtage nyhedsbreve hvis du ønsker det. Hvis du ikke fremover ønsker at modtage nyheder om vores produkter og anden information, kan du fravælge det ved at klikke på "frameld nyhedsbrev" herunder. Ved fortsat at modtage nyhedsbreve efter d. 25. maj 2018 accepterer du vores opdaterede politikker.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi behandler persondata, kan du gå ind på flexkom.dk/persondata. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 50 211 411, hvis du har spørgsmål.

Læs vores Privatlivs- og persondatapolitik >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >