Flexkoms kundeklub

Blev medlem af Flexkoms kundeklub - det er gratis!

Du får:

  • Nyhedsbreve - 1-2 om måneden
  • Adgang til downloads på Flexkoms hovedside
  • Halv pris på alle tema-kurser (se aktuel liste i kursuskalenderen) - normalprisen er kr. 3.950 + moms per kursusdag (der er ikke halv pris på selvstudie og på uddannelser (ex. Lean Manager))

Medlemskab er gratis.
Modtager du allerede vores nyhedsbrev, så er du automatisk også medlem af kundeklubben.

Bliv medlem >

Hvor er de gratis kurser?

BEMÆRK: ÆNDRING FORETAGET I MAJ 2019!
Vores gratis kurser gav desværre anledning til en del administration. Bl.a. pga. betingelserne om at vi ikke vil undervise konkurrenter. Vores beslutning blev, at i stedet for 2 gratis tema-kurser per år, så kan alle medlemmer af kundeklubben få halv pris på tema-kurser (én-dags kurser) - uanset antallet af kurser!

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >