EKSTRA salg af LEAN SPIL (DEADLINE XX/XX)

Ekstraordinært salg af både "StandardByg" og "Byggeflow"

DEADLINE FOR BESTILLING ER DEN...
Vi afholder løbende "salgsrunder" på vores Lean spil. De annonceres i nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev >


StandardByg

Vores super gode spil til illustration af styrkene ved standardisering (herunder 5S). Spillet får meget ros!
Spilles i hold á 3-4 deltagere. Og den store styrke er, når flere hold spiller samtidigt. Så de får en samlet oplevelse af effekten, forskellene og en debat om anvendelse i egen organisation.

Læs mere om spillet "StandardByg" >

Byggeflow

Vores super gode spil til illustration af styrkerne ved flow, udjævning af belastning (flaskehalsfokus), træk og kanban.
Spillet spilles i hold á 8-15 deltagere. Man kan evt. køre flere spil samtidigt, men det kræver en erfaren facilitator.

Læs mere om spillet "Byggeflow" >

image lean spil standardbyg byggeflow2

Internt link til denne nyhed.

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus. Nogle vælger efterfølgende også at supplere med hjælp fra en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >