Undervisere hos Flexkom Akademi

Vores mission er, at få andre til at brænde for emnet!
Derfor bruger vi kun erfarne praktikere med en unik egenskab i at få et budskab ud til kursister.


photo LeneSillassen Flexkom

 

Lene Sillassen

Lene har arbejdet intensivt med Lean siden 2008. Først som intern konsulent hos hummel og ikke mindst LEGO. Siden 2015 som ekstern konsulent.
Lene har stor erfaring med træning og igangsætning af Lean. Hun er ikke mindst kendt for sit engagement og meget levende undervisning.
Lene har både erfaringer fra kommuner, offentlige arbejdspladser og private virksomheder (med/uden produktion). Lene har bl.a. hjulpet EAAA (Erhvervsakademi Aarhus), Goodvalley, Sønderborg Kommune, Aller Aqua, Jevi m.fl. med Lean.


Mikkel Lundstrøm

 

Mikkel Lundstrøm

Mikkel har stor erfaring som projektleder. Mikkel har supporteret og leveret projektledelse i mange både små og store organisationer.
Mikkel er også én af de mest erfarne i samfundsansvar - CSR, klima og FN's 17 verdensmål.
Desuden arbejder Mikkel med kvalitet og er uddannet auditor inden for ISO-certificering.


Mikkel Smith, Flexkom

 

Mikkel Smith

Mikkel er uddannet ingeniør og har en HD i organisation. Mikkel har arbejdet i mange år med Lean og logistik, været projektleder for etablering af en produktion i Kina og har også fungeret som leder. Siden 2006 har Mikkel arbejdet som ekstern konsulent i Flexkom og har hjulpet mange organisationer i gang med succesfuld Lean. Her kan bl.a. nævnes Toyota Danmark, VIPP, Kamstrup, Arla Foods, Uponor, Active Sportswear, Ærø Kommune og Københavns Universitet. Mikkel har både arbejdet med Lean i administration, produktion og logistik. De seneste mange år dog næsten udelukkende med Lean Administration.
Mikkel har desuden udarbejdet en række Lean-værktøjer til gratis download på Flexkoms hjemmeside og har skrevet utallige indlæg om Lean på bloggen "Dansk Lean Forum".


Bent Nørgaard, Flexkom

 

Bent Nørgaard

Bent er maskiningeniør og har i mere end 15 år arbejdet med optimeringer som Lean konsulent hos forskellige konsulenthuse.
Bent har gennem årene tilegnet sig en bred viden fra forskellige industrier, produktioner og administrative processer.
Bent har desuden været Process Excellence Director på Vestas Blades Vingefabrikken i Lem. Her har han opbygget og ledet fabrikkens Lean organisation samt været en del af fabrikkens lederteam igennem 4 år.


 

 

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >