Lean konsulent

Flexkom Lean Akademi anvender kun de bedste Lean-praktikere i undervisningen. Det er din garanti for kvalitet og direkte anvendelig læring.

Vores undervisere har bl.a. erfaringer med Lean fra følgende kendte organisationer: Toyota i Danmark, Arla, Københavns Universitet, Vipp, Yara Praxair, Kamstrup, NSR Sygehuse, Fors Forsyning, Ærø Kommune m.fl. Men vi har også meget erfaring med Lean i små og mellemstore organisationer.

Vi har stor erfaring med Lean fra mange forskellige fagområder. Ikke mindst fra Lean Administration og Lean Produktion. Men vi har også erfaring med Lean i logistik, salg, produktudvikling, indkøb mm.

Vi står selvfølgelig til rådighed for praktisk konsulenthjælp i din organisation, hvis du har behov for det. Vi kan hjælpe med alt fra fastlæggelse af strategi og proces i topledelsen, til træning af ledere og medarbejdere, implementering og fastholdelse af Lean.

Ring eller skriv til Flexkom Lean Akademi, hvis du ønsker mere information om Lean konsulenthjælp.
Tlf. 5035 1111 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om Flexkom – konsulentvirksomheden bag Flexkom Akademi: Lean Konsulent >

Lean Konsulent

 

Udskriv