Lean konsulent

Flexkom Lean Akademi anvender kun de bedste Lean-praktikere i undervisningen. Det er din garanti for kvalitet og direkte anvendelig læring.

Vores undervisere har bl.a. erfaringer med Lean fra følgende kendte organisationer: Toyota i Danmark, Arla, Københavns Universitet, Vipp, Yara Praxair, Kamstrup, NSR Sygehuse, Fors Forsyning, Ærø Kommune m.fl. Men vi har også meget erfaring med Lean i små og mellemstore organisationer.

Vi har stor erfaring med Lean fra mange forskellige fagområder. Ikke mindst fra Lean Administration og Lean Produktion. Men vi har også erfaring med Lean i logistik, salg, produktudvikling, indkøb mm.

Vi står selvfølgelig til rådighed for praktisk konsulenthjælp i din organisation, hvis du har behov for det. Vi kan hjælpe med alt fra fastlæggelse af strategi og proces i topledelsen, til træning af ledere og medarbejdere, implementering og fastholdelse af Lean.

Ring eller skriv til Flexkom Lean Akademi, hvis du ønsker mere information om Lean konsulenthjælp.
Tlf. 5035 1111 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om Flexkom – konsulentvirksomheden bag Flexkom Akademi: Lean Konsulent >

Lean Konsulent

 

Udskriv Email

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus. Nogle vælger efterfølgende også at supplere med hjælp fra en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >