Kontakt Flexkom

Kontakt Flexkom Lean Akademi på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til  5035 1111. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular – så vender vi hurtigst muligt tilbage med et svar. 

Spørgsmål til Lean

Klik her hvis du har spørgsmål til Lean >

Kontaktformular

Navn:
Udfyld venligst navn
Hvordan skal vi kontakte dig?
Skriv din email = Vi skriver til dig.
Skriv dit tlf.nr. = Vi ringer til dig.
Email:
Ugyldig indtastning
Tlf.:
Ugyldig indtastning
Emne:
Please write a subject for your message.
Evt. besked:
Please let us know your message.

Vi bøvler desværre med meget spam - hjælp os ved at skrive de 5 tal. Beklager ulejligheden!
Kode:* Kode:
Giv mig en ny kode (sletter ikke formularen)
Skriv venligst de 5 tal du ser ovenfor

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >