Lean Konsulent

Behov for en stærk og erfaren Lean konsulent?

Flexkom – virksomheden bag Flexkom Lean Akademi – er én af Danmarks førende indenfor Lean. Vi har kun spidskompetencer i organisationen og alle vores konsulenter er stærke både i værktøjer, forandring, organisering, hands-on Lean, projektstyring og træning/undervisning. Vi er din garanti for fantastiske kurser – og for stærke konsulenter hvis du har brug for hjælp i din virksomhed.

Lean konsulent – læs mere

Du kan også gå direkte til Flexkoms hjemmeside:

Lean konsulent

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >