Flexkom Lean Akademi - Lean kursus eller Lean uddannelse

Flexkom Lean Akademi leverer praktiske Lean kurser til alle brancher. Vores vigtigste værdi er, at alle vores undervisere skal være erfarne Lean-praktikere – og fantastiske undervisere. Det er din garanti for praktiske kurser og konkrete og anvendelige svar på dine spørgsmål!

Lean kurser: Lean Administration & Service

Vi har kurser og uddannelser inden for Lean Administration der løber fra 1-dags kurser i værktøjer, til 2-dages introduktionskurser og til Lean uddannelser.
> Se vores kurser indenfor Lean Administration & Service

Lean kurser: Lean Produktion

Vi har kurser og uddannelser inden for Lean Produktion der løber fra 1-dags kurser i værktøjer, til 2-dages introduktionskurser og til Lean uddannelser.
> Se vores kurser indenfor Lean Produktion

Lean uddannelse: Lean Manager 8 dage/10 ECTS

Vores populære uddannelse til Lean Manager. Mulighed for eksamen og opnåelse af 10 ECTS-point (meritgivende).
> Læs om uddannelsen til Lean Manager

Flere kurser på vej!

Vi arbejder i øjeblikket på at udvide antallet af kurser på Flexkom Lean Akademi!

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >