Rabat på introduktionskursus i februar

Vi giver 20% rabat på introduktionskurset i Lean Administration den 1.-2. marts i Århus. Det foregår på Radisson eller DGI - begge i centrum af Århus (lige ved banegården).

Du skal ikke bruge en rabatkode eller lignende. Alle tilmeldinger i februar får 20% rabat. Rabatten er oveni vores normale mængderabatter (ved flere tilmeldte deltagere).
Normalpris kr. 6.450 + moms. Rabatpris kr. 5.000 + moms.

Læs om kurset: Lean Administration Introduktionskursus >

Der er tale om et hands-on kursus, uden powerpoint, med øvelser i værdistrømsanalyse, best practice, 5S, kommunikationsregler osv.

lean kursus 5

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >