Danmarks eneste Lean Office Certificering

Vi har Danmarks eneste Lean Office Certificering.

En skarpere profil

Har får du ikke bare eks. en Lean Manager. Du vælger, at du vil være verdensmester i Lean Administration & Service. Det giver dig en stærkere og skarpere profil!

Kurser og uddannelser med 100% fokus

Alle kurser med Lean Office er 100% fokuseret på Lean i administrative funktioner. Så du ikke skal høre på en masse produktionssnak og eksempler. Du sparer tid og får bedre læring!

Links

Link til kurser med "Lean Office" fokus:

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >