Nyt fleksibelt kursusprogram

Flexkom lancerer nu et fleksibelt kursusprogram på Lean Manager niveau.

Vi har defineret 5 én-dags kurser, som du kan tage som enkeltdage. Du kan også vælge, at tage en Lean Manager. Her følger du de samme 5 dage + 3 ekstra Manager-dage.

Vi fastholder vores spændende Lean Specialist-uddannelse.

Link til de 5 én-dags kurser:
Lean Introduktion Administration >
Lean Introduktion Produktion >
Lean Best Practice/Standarder, 5S, Kompetencestyring > 
Lean VSM/Værdistrømsanalyse >
Lean Kaizen, Problemløsning, Målstyring >
Lean Ledelse og forandring >

Oversigt over de 5 én-dags kurser:

lean kursus ambassador

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >