Lean kurser i hele Danmark

Vi er bekendte med, at folk ikke kun søger efter Lean kurser i Horsens og København - hvor vi afholder dem. Det beklager vi selvfølgelig. Vi må bare erkende, at det er svært at samle hold lokalt i hele landet. Så stor er efterspørgslen ikke efter Lean kurser og uddannelser.

Hvis der er et lokalt behov, så er vi naturligvis meget åbne for, at gennemføre et åbent kursus i en anden by. Så hvis I er 2-3 stykker, som gerne vil på kursus i eksempelvis Aarhus, Aalborg, Slagelse, Ringsted, Esbjerg, Sønderborg eller måske Bornholm, så kontakt os meget gerne. Har vi allerede 2-3 på listen, så vil vi med stor sandsynlighed kunne samle et hold via vores markedsføringskanaler.

Husk at vi står for praktiske kurser baseret på stor erfaring. Teorien om Lean kan I læse i diverse bøger. Vi viser hvordan Lean virker i praksis. Bemærk også at vores kurser er helt uden kedelige Powerpoints. I stedet bruger vi meget flipover, øvelser, diskussioner og hands-on Lean.

 

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >