Lean Ledelse: Ledelse og forandring

Lean ledelse er afgørende for succes med Lean. Lean ledelse indeholder en række kritiske discipliner hos topledelsen, ledere i organisationen og alle lederes evne til forandringsledelse.
I denne video hører du, hvorfor Lean og ledelse hænger sammen, om ledelsens rolle for succes med Lean og om forandringsledelse i Lean.

Indhold i video:

  • Ledelse og Lean-succes
  • Topledelsen rolle og opgaver
  • Lean ledelse
  • Forandringsledelse
  • Læs mere 

Længde video: 26:34.

Læs mere om Lean ledelse og forandring og download materiale

Læs mere om Lean ledelse og forandring, download den anvendte præsentation i videoen og download evt. præsentationen som notatark.
Læs mere og download materiale >

Lean e-learning er forældet...

Vores videoer er tilbage fra 2013 - og trænger virkelig til en opdatering. Både med nyeste viden og fordi vi i dag ikke anvender Powerpoints - men levende undervisning med flipover.
Men så længe vi ikke har et bedre alternativ...finder du videoerne på Youtube :-)

Link til gratis E-learning på Youtube

Link til gratis Lean e-learning kurser >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >