Lean Manager (Green Belt) med rabat

Æv - du nåede desværre ikke at udnytte tilbuddet. Men husk at vi altid har meget konkurrencedygtige priser på eksempelvis Lean Manager (Green Belt) uddannelsen.
Som de eneste i DK udbyder vi uddannelsen som 100% selvstudie!

Læs mere om Lean Manager som selvstudie

Læs mere om Lean Manager som selvstudie >
Eller gå direkte til tilmelding >

Lean Manager med fremmøde

Læs mere om Lean Manager med fokus på enten Lean Administration eller Lean Produktion
Eller gå direkte til tilmelding


Internt link til denne nyhed.

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som intern undervisning. Nogle vælger også at supplere med en Lean konsulent.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >