Webinars

Et webinar er et online kursus, hvor du møder en underviser og andre webinar-deltagere direkte på nettet. Du kan se underviseren live eller underviserens slide-præsentation, billeder, dokumenter o.l. Undervejs kan du også chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren.

Vi benytter Adobe Connect (link) til vores webinars. Adobe er sikkert, simpelt for brugeren, har god kvalitet og du kan se seancen senere, hvis du gik glip af noget.

Flow ved deltagelse i webinar

  1. Du modtager et link 1-2 dage før webinaret. Du skal ikke downloade noget (kun Ipad og Iphones) og du kan se webinaret på din telefon (Android/IOS), Ipad eller PC/Mac.
    Se vores detaljerede vejledning >
  2. Du kan "logge på" 30 min. før webinaret og teste din forbindelse, billede og lyd.
  3. Webinar inkl. spørgsmål via chat

Systemkrav for at deltage

Vi anbefaler, at du har en netforbindelse på minimum 5MB download og 2MB upload (test din forbindelse).

Du skal have en enhed med højttaler. Hvis du sidder i et rum med andre, så benyt høretelefonerne fra din telefon eller et headset.

Du skal ikke bruge et kamera eller en mikrofon. Du stiller spørgsmål via en chat. På den måde kan du også blot lytte med uden at deltage.

Detaljer

Hvis du vil læse detaljer om de tekniske krav, så læs mere på Adobes hjemmeside.

Billede af LIVE undervisning

Som nævnt kører vi med Adobe Connect. LIVE billederne er ikke super gode, men forbindelsen er stabil, lyden er god, præsentationen er tydelig og der er mulighed for chat.
Det ser således ud (vi veksler imellem flere typer af skærmbilleder):
Lean kursus online webinar

Se kommentarer fra chatten...

Lean webinar

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >

Hvilke er dine arbejdsmæssige fokusområder i 2019?

Vi trækker lod om
2 x iPad Pro og 4 x kurser i Lean!

Deltag i undersøgelsen >