Champ: Gratis webinar

På et webinar får du et hurtigt overblik over mulighederne med Champ - og kan stille spørgsmål undervejs. Webinaret tager én time.

Indhold på et webinar

Indhold på webinar:

  • Overordnede funktioner i Champ
  • Sådan virker Champ - oplæring, kompetencestyring, offboarding
  • Kommende funktioner i Champ
  • Sådan kommer man i gang med Champ
  • Spørgsmål undervejs og til sidst

Tilmelding

Tilmelding til Champ webinar >

Personlig 1:1 online demo

Vi tilbyder også en 1:1 online demo, hvor kun I og Flexkom er "til stede". En god måde at få en hurtig introduktion til løsningen på.
Læs mere om 1:1 online demo >

Skærmbillede fra Champ

Kompetencematrix:

Kompetencematrix

Hvad er Lean?

Lean er at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Kunderne er modtagerne af den ydelse som leveres. I Lean er kunden også det næste led i kæden - en kollega. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean giver styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Lean er samtidig en tankegang om, at man bør lave løbende forbedringer. Ledelsesmæssigt giver Lean typisk nogle udfordringer i form af målstyring, standardisering, konsekvens ved brudte standarder, rollemodel, løbende forbedringer, tid til Lean osv.

Ved implementering af Lean er det vigtigt, at Lean anvendes på en værdiskabende måde for den enkelte organisation. Læs mere om Hvad er Lean >